ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ - ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

   

 

 

Η Εταιρία ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ Υπηρεσίες   Προϊόντα Εκπαίδευση   Πελάτες   Επικοινωνία  
         Εισαγωγή

 

   

      Η εταιρία Capital Trust – Χρηματοοικονομική Συμβουλευτική ΑΕ, με έδρα την Θεσσαλονίκη ιδρύθηκε το 1991 από ομάδα επιστημόνων - οικονομολόγων, με σημαντική θεωρητική κατάρτιση και διεθνή εργασιακή εμπειρία.

        Από το 1991 μέχρι σήμερα έχει εκπονήσει πλήθος μελετών για εθνικά και κοινοτικά προγράμματα καθώς επίσης και για αξιολόγηση επενδυτικών σχεδίων του Υπουργείου Ανάπτυξης.

       Από το 1991 μέχρι σήμερα έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα στα Βαλκάνια και κυρίως στην Βουλγαρία με αντικείμενο δραστηριότητας την υποστήριξη των Ελληνικών ΜΜΕ στην αγορά της Βουλγαρίας και την ανάπτυξη – διαχείριση Συστημάτων Διασφάλισης Ποιότητας.

        Η Capital Trust ΑΕ με την υπευθυνότητα και την αποτελεσματικότητα που έχει  επιδείξει έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της και το όνομα της να συνδέεται με τα υψηλά στάνταρ που θέτει το σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον.

       Η εμπειρία που έχει αποκτήσει η Capital Trust ΑΕ από τα έργα που έχει μέχρι τώρα υλοποιήσει, αλλά και η συνεχής ενημέρωση και επιμόρφωση της αποτελούν εχέγγυα για μια παραγωγική και αποτελεσματική συνεργασία.

      Η εταιρία Capital Trust ΑΕ έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο συστήματος διαχείρισης ποιότητας    ISO EN 9001:2000

 
 
 
 
 
 
 

Developed and managed by Iatric Education S.A.

 ©2006-2010 Capital Trust S.A.  All Rights Reserved